2021 Yengeç

2021 yılı ikinci yarısını burcunuza göre değerlendiriyoruz

Yengeç
Sevgili Yengeçler, yılı yarıladık. 2021 yılının geri kalanına dair burcunuza yönelik bir genel değerlendirme yapalım ve bu çalışmamızla sorularınıza kısmen de olsa cevap bulabilelim istedik.
2021 ikinci dönemde psikolojiniz
Güneşin Yengeç burcuna geçişiyle hepinizin doğum gününü Kutlarız Sevgili Yengeçler. 2021 yılının kalanı Neptün ve Jüpiter’den alacağınız yumuşak açılarla giderek şifalanmaya doğru yol alacaktır. Jüpiter Balıkta Retro’suna başladı, biraz sonra da Neptün Balık burcunda Retro’sunu yapmaya başlayacak; Bu Retrolarla Yengeçler, 2018 yılından beri gittiğiniz yolun doğruluğu ya da yanlışlığını anlıyor olacaksınız. Yılın ikinci yarısı 2018 yılından bu yana edindiğiniz yaşam deneyimlerinin pusulasıyla artık süreklilik ve kalıcılık oluşturmanızı beklemekte Bir seneye yayılacak bu süreçte Jüpiter, Neptün Retroları size bilinçlenme, ruhsal gelişim, öz güven, öz değer, öncülük etmek, varlığınızı ve yeteneklerinizi bilmek hissetmek konularında gelişim imkanı verecektir.

2021 ikinci dönemde para- iş – kariyer yaşamınız:
Eylül ayı sonunda Merkür Terazi burcunda bir Retro yapacak ve bu Retro’su ile size kare açı verecektir. Merkür gerçekleştireceği Retro’yla Eylül sonu-Ekim başından itibaren aile, kökleriniz, yaşam biçiminiz, ortak borçlar, eşinizin parası, ortağınızla bütçeniz, banka borçları konularında düzenlemeler yapmanızı istemektedir. İş-kariyer konusunda ise hedefinize hiç vazgeçmeden gidebiliyor olmanız gerekecek. Kariyer hedeflerinizde bir noktaya saplanıp kalır kendinizi geliştiremezseniz ya da o noktada abartılı davranırsanız iş-kariyer yaşamınızda kendinizi eksik, başarısız, incinmiş hissedebilirsiniz. Dolayısıyla iş konunuzda takıntılı ve esnek olmayan yargı, tutum ve kararlardan kaçınmanızı öneriyoruz. 19 Kasımda yaşayacağımız tutulmayla hayatınıza girecek yeni insan ilişkileri size gelecekle ilgili yeni iş birlikleri getirecektir. Yanı sıra bu tutulma Yengeç burçlarını maddi ve manevi anlamda kalkındıracak etkiler yaratacaktır.

2021 ikinci dönemde sosyal yaşamınız:
19 Kasım tarihine varıncaya kadar arkadaşlık ve sosyal çevrenizle ilişkilerinizde bir takım kopuşlar, incinmeler ve ayrılıklar yaşayabilirsiniz. 19 Kasım tutulması ve hemen sonrasında ay düğümlerinin Boğa-Akrep aksına geçişiyle hayatınıza değerinizi bilecek sağlam yeni arkadaşlıkların gireceğini belirtmek isteriz.

2021 ikinci dönemde Evlilik-ilişki aile yaşamınız:
Merkür Terazi burcu Retro’su Ekim ayından itibaren evlilik ve ilişkilerinizde ekonomik nedenlerden dolayı bir gözden geçirmede bulunmanızı isteyecektir. Pluto karşı eviniz olan Oğlak burcundaki seyrine devam ediyor ve size karşıt açı yapıyor olacak. Yıl sonunda ise Venüs’te Oğlak burcuna geçecek ve bu durumda Pluto ve Venüs Yengeçlerin tam karşısında birlikte hareket ediyor olacaklar. Venüs Aralık sonunda Oğlak burcunda Retro’ya girecek. Venüs’ün Oğlakta yapacağı Retro’yla Yengeçlere; para, aile ve ilişkilerde kendine güven, dolaylı yoldan hareket etmek yerine hedefine direkt olarak yönel demektedir. Hedefine direkt yol al derken aslında Pluto ve Venüs Oğlak, Yengeç burçlarına; öncü karakterini ortaya çıkar, kendini saklamaktan vazgeç mesajını vermeye çalışmaktadırlar. Pluto ve Venüs Oğlak kiminizi ilişkiler, kiminizi parasal, kiminizi de hem ilişki hem para konularında dönüştürmeye çalışacaktır. Dönüştürüldüğünüz yerde ise yeni sisteminizi kurmanıza destek gelecektir. Yanı sıra 19 Kasım tutulmasıyla ilişkilere dair beklediğiniz haberler gelebilir. hayatınıza yeni ilişki başlangıçları girebilir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.