2021 Yay

2021 yılı ikinci yarısını burcunuza göre değerlendiriyoruz

Yay
Sevgili Yaylar, yılı yarıladık. 2021 yılının geri kalanına dair burcunuza yönelik bir genel değerlendirme yapalım ve bu çalışmamızla sorularınıza kısmen de olsa cevap bulabilelim istedik.
2021 ikinci dönemde psikolojiniz
Sevgili Yay burçları yılın ilk yarısında ciddi etkiler aldığınız tutulmalar yaşadınız. İç dünyanız ve çevrenize dair değişimlerden geçtiniz ve gelişmeler sizi hala değiştirmeye devam etmekteler. Özellikle Mayıs 2021’den beri önünüzü görmekte güçlük çektiğinizi, konuların askıda kaldığını, belirsizlik enerjisinde olduğunuzu söyleyebiliriz. Bu durumunuz bir süre daha devam edecektir. Yıl sonu itibariyle psikolojinizin değişip oldukça düzeleceği koşulların oluşmaya başlayacağını belirtmek isteriz. 2021 yılında birtakım kayıplar yaşadıysanız doğaldır, sonuçta Güney Ay düğümü Yay’ın size kayıplar verdirmesi 2021 yılının beklenen gelişmelerindendi. 2022 yılına baktığımızda Yay burçlarının hak edişleri olacağını görüyoruz. Hayatlarınıza manevi anlamda ciddi bir şifalanma geleceğini belirtmek isteriz.

2021 ikinci dönemde para- iş – kariyer yaşamınız:
2021 yılı boyunca maddi anlamda ve iş – kariyer konularında oldukça değişim yaşayacaksınız. İlk yarıda iş yaşamınıza pek çok yenilik girdi, yılın ikinci yarısında bu yenilikler artmaya devam edecektir. Sevgili Yaylar değişen zamana, yeniliklere ayak uydurmak durumunda kalacağınızı ve yenilikleri iş-kariyer yaşamınızda da deneyimleyeceğinizi belirtmek isteriz. Yılın ikinci yarısında para kazanmaya dair yeni kaynaklar yaratmak adına ciddi bir çaba içinde olacağınızı söyleyebiliriz. Pes etmediğiniz taktirde başarının geleceğini belirtmek isteriz. Her konuda yenilikçi olmanız ve değişime ayak uydurmanızın şart olduğu bir süreçten geçiyorsunuz. Kısaca yeniliğe açık olunuz diyoruz.4 Aralık 2021 tarihinde Yay burcunda bir güneş tutulması gerçekleşecek. Bu tutulma geleceğiniz ve kariyeriniz konularında sizde ciddi bir farkındalık yaratacaktır. Eğer varsa toksik ortaklık ya da iş birliğinizi sonlandıracak ya da değişime götürecek bir tutulma söz konusu. Aralık sonlarına doğru Venüs’ün Oğlak burcu transiti ve daha sonra Oğlak burcunda yapacağı Retro; miras ve ortak kazançlar konularında size gelişmeler yaşatacaktır. Kendi kazançlarınızda kısa süreli bir daralma yaşayabilirsiniz. Venüs Oğlak transitiyle düşebilecek geliriniz size iş yaşamınızda, para kazanma ve harcama alanlarınızda bir takım kökten değişimlere ihtiyacınız olduğunu işaret etmektedir. 2021 ikinci yarıda girişimlerinizi, yatırımlarınızı, iş konularında seçimlerinizi ve anlaşmalarınızı tekrar tekrar gözden geçirmenizde yarar olacağını belirtmek isteriz.

2021 ikinci dönemde sosyal yaşamınız:
Eylül sonu- Ekim ayı başlarında Merkür’ün Terazi Retro’su arkadaşlıklarınızda dedikodular, yanlış anlamalar belki de arkadan iş çevirmeler yaşamanıza neden olabilir. Çevrenizle iletişiminizde denge problemleri yaşayabilirsiniz. Gelen haberlere bilgilere hemen inanmayın iyice değerlendirin. Hayatınıza yeni insanlar gireceğini eski arkadaşlıklarınızda bir sorgulamaya gideceğinizi söyleyebiliriz.

2021 ikinci dönemde Evlilik-ilişki aile yaşamınız:
2021 yılı size yeni bir ilişki getirmiş olabilir. Eğer öyle değilse devam eden ilişkiniz Mayıs-Haziran aylarındaki Merkür Retro’sunda muhtemelen bir değişimden geçti . Bir anlamda ilişkiniz yeniden süzülmüş, farklı bir bakış açısıyla yeniden bir değerlendirmeye tabii olmuş diyebiliriz. 4 Aralıkta yaşanacak Yay burcu güneş tutulması ilişkinize verdiğiniz değeri etkileyecek, yüksek beklentilerinizi düşürecektir. Tutulma ilişkilerde yücelttiğiniz konu başlıklarını yüklediğiniz anlamları değiştireceklerdir. İlişkiler alanındaki tekrarlarınızın, gidişatınızın neden ve sonuçlarını 2021 yılı ikinci yarısında daha anlayacak ve çözeceksiniz. 4 Aralık tutulmasında Merkür baş rolde olduğundan tutulma sizi ilişkilere dair düşünmeye, analiz etmeye, derinleşmeye yönlendirecektir. Tutulma dönemi ve sonrasında Yay burçları evliliğe açık olacak ya da ciddi bir ilişkiye sıcak bakamaya başlayacaksınız. 2021 yılını huzur keyif ve sağlıkla tamamlamanızı dileriz. Sevgilerimizle.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.