2021 Terazi

2021 yılı ikinci yarısını burcunuza göre değerlendiriyoruz

TERAZİ
Sevgili Teraziler, yılı yarıladık. 2021 yılının geri kalanına dair burcunuza yönelik bir genel değerlendirme yapalım ve bu çalışmamızla sorularınıza kısmen de olsa cevap bulabilelim istedik.
2021 ikinci dönemde psikolojiniz
2021 yılı boyunca her ne kadar Kuzey Ay Düğümünden olumlu bir açı almış olsanız da ruhsal dünyanızın dönüşüm sürecinin devam etmekte olduğunu belirtelim. 2021 yılı Haziran ayına kadar ki süreçte içinizi burkan acı denecek gerçeklerle yüzleşmeler yaşamış olabilirsiniz. Ocak ayında ay düğümleri burç değiştirip Boğa-Akrep aksına geçtiklerinde istediğiniz hayatı ya da hayatı ve duygusal koşulları gerçekleştirmek için gayretleriniz devam ediyor olacak. 2022 yılına girdiğinizde özellikle maneviyat alanında sürpriz değişimler hayatınıza girecekler. Değişimler yaşamınıza, zamana yayılarak yavaş yavaş geleceklerdir. İçinde bulunduğumuz Oğlak dolunayı biten ilişkinize dair gerçekleri bir kez daha görmenizi sağladı, kiminiz ise yaşamınızda bir süredir azalan bolluk bereketin neden düştüğünü anladı. Oğlak dolunayı etkileri Terazileri derinden zorlamış gibi görünmekte. 5-6 Temmuz tarihlerinde nispeten rahatlamış olacaksınız. Yanı sıra 10 Temmuz da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte kariyer- hedef ve prestij alanınızda yeni gelişmeler söz konusu olacaktır.

2021 ikinci dönemde para- iş – kariyer yaşamınız:
Özellikle Jüpiter’in Balığa geçeceği Aralık ayı ve 2022 yılı süreci iş yaşamınızda gelişmelere açık bir zaman dilimidir. Ancak Jüpiter’in balığa geçişiyle iş konularınızdaki problemler şifalanacakları gibi var olan sorunlar büyüyebilir de. Jüpiter’in iyi etme gücünün yanı sıra olan her şeyi büyütme, genişletme özelliğini de unutmamak gerekir. 19 Kasım Boğa burcu tutulması size para harcatabilir ya da bütçenizden para çıkışları yaratabilir. Aynı zamanda bu tutulma borçlarınızı düzenleme imkanı da yaratacaktır. Yıl sonuna doğru Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi ve Oğlakta yapacağı Retro hareketi Terazileri direkt etkileyecek bir transittir. Venüs Oğlak transit ve Retro’su gündeminize miras konularını getirebilir yanı sıra taşınmanız, emekli olmanız, yeni bir yaşam biçimi kurmanız olasılıkları da söz konusu.

2021 ikinci dönemde sosyal yaşamınız:
Yaz aylarıyla birlikte sosyal çevreniz hareketli coşkulu bir hal alabilir. Yılın kalanında, Ekim ayı civarında özellikle iş yaşamınızda yeni insanlar yeni arkadaşlıklar girebilir hayatınıza. Aralık ayı gibi arkadaş çevrenizde oldukça genişleme hatta farklı kültürel çevrelerden arkadaşlar edinmeniz kuvvetle muhtemel. 4 Aralık 2021 tarihindeki güneş tutulmasıyla karşınıza vizyonunuzu genişletecek kişiler çıkabilir.

2021 ikinci dönemde Evlilik-ilişki aile yaşamınız:
10-15 Temmuz arasında ilişkinizde duygularınızda yükselme, heyecan artışı gözlemleyebilirsiniz. Temmuz ayının sonuna kadar sürebilecek etkilerdir. Eylül ayı başında ilişkisi olmayan Terazi burçları, kuzey ay düğümünden alacağınız etkilerle yeni ilişki başlangıçlarına açık olacaksınız. Eylül ayı sonunda Merkür Terazi burcunda Retro yapacak dolayısıyla Terazi güneşinizi veya Terazi yükseleninizi tetikliyor olacaktır. Bu da sizi ve ilişkinizi direkt etkileyecek bir transit olacaktır. Evlilik ya da ciddi ilişkinizde dengelerin tekrar gözden geçirilmesinin gerekeceği bir Retro süreci yaşayabilirsiniz. Merkür terazi Retro’su döneminde tüm ilişkilerinizde hassas davranmaya çalışın. Sevgili Teraziler ilişkiler alanında gelişmelere açık bir yıldan geçiyorsunuz. Yılın kalanında yeni ilişki başlangıçlarına dair gelişmeleriniz olacaktır. Bu ilişkisi olmayan ya da boşanmış bekar olan Teraziler için de geçerlidir. 2021 yılını huzur keyif ve sağlıkla tamamlamanızı dileriz. Sevgilerimizle.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.