2021 Oğlak

2021 yılı ikinci yarısını burcunuza göre değerlendiriyoruz

OĞLAK
Sevgili Oğlak burçları, yılı yarıladık. 2021 yılının geri kalanına dair burcunuza yönelik bir genel değerlendirme yapalım ve bu çalışmamızla sorularınıza kısmen de olsa cevap bulabilelim istedik.
2021 ikinci dönemde psikolojiniz
2021 yılı boyunca kendinizi zaman zaman oldukça incinmiş ve kimliğinizi sorgular durumda bulmuş olabilirsiniz. Oğlak burcu olarak aidiyet duygunuzda eksiklik yetersizlik halini yılın ilk yarısında muhtemelen yoğun biçimde hissettiniz. Özellikle Ocak-Mayıs ve Haziran aylarında yapabileceklerinizden, yetenek ve yeterliliğinizden kuşkularınızın çok arttığı dönemler geçirmiş olmalısınız. Sevgili Oğlaklar her şeyi tek başına yapmak ve başarmak mümkün değildir. Bu anlamda kendinizi suçlu hissetmekten sıyrılmanız kendinizdeki bu duyguları tanıyıp gidermeye çalışmanız yararlı olacaktır. 2021 yılının kalanında yardım ve destek almayı, iş birliği içinde hareket etmeyi denemenizde fayda olacağını belirtelim. Zira ekip çalışmasına yönelmeniz, sorumlulukları paylaştırmanız hayatınızı kolaylaştıracak ve tek başına da olsa her şeyi halledebilmenin üzerinizde oluşturduğu baskıyı azaltacaktır. Yılın kalanını daha huzurlu geçirmek adına sert kalıplarınızı yumuşatmanız, her şeyi fazla ciddiye almamayı pratik etmeniz size iyi gelecektir.

2021 ikinci dönemde para- iş – kariyer yaşamınız:
2021 yılının ilk yarısından itibaren iş alanınızda oluşturduğunuz yeni oluşumları yılın kalanında da sürdürmeye, o noktaya maddi manevi yatırım yapmaya devam edin. Sizi içten içe yoran ve dalgalandıran acaba başarabilir miyim ruh halinden kurtulabilirseniz iş-kariyer alanınızda gayet iyi verimli bir yarı yıl geçirmeniz mümkündür. Oğlak enerjisinin kendinden şüpheye düşme ve öz güvenini kaybetmeye meyilinin yaptıklarınıza, başarınıza inancınızı sarsmasına izin vermeyin. Yaptıklarınıza gerçek anlamda inanmalı ve güven duymalısınız ya da en azından çabanız bu yönde olmalı. Şu anda yapmakta olduğunuz işinizden zaten sağlamakta olduğunuz maddi imkanlarınız 2021 ve sonrasında da devam edecektir. Kasım ayı başında Venüs Oğlak burcuna geçiş yapacak. Venüs Oğlak transitiyle parayla kurduğunuz değer ilişkisi değişecek ve emek emek kazandığınız paranın ne kadar değerli olduğu düşünceniz pekişecektir. Bir anlamda kendiniz ve kazandığınız paraya verdiğiniz değer değişecek belki artacaktır. Ağustos ayından itibaren gelirlerinizde küçük ölçekte artış söz konusudur. Satışta olan ürünlerinizin fiyatını arttırmanıza uygun bir dönemdir. Eylül sonu-Ekim başından itibaren Merkür’ün yapacağı Retro işinizdeki işleyiş, iş yerinizdeki iş birliği, iş ilişkilerinizdeki dengeyle ilgili düzeltmeler yapmanıza yarayacaktır. Merkür Retro’su dönemi yeni anlaşma, sözleşmelere uygun değildir. Programınızı buna göre ayarlamanızda fayda var. 21 Aralık’ta Venüs Oğlak burcunda Retro’ya başlayacak. Bu Retro boyunca ticari yaklaşımınızdaki eksikleri giderecek, sistemsel hatalarınızı düzeltiyor olacaksınız. İş-kariyer konusunda bakış açınız da yenileniyor olacak. Sevgili Oğlaklar sizi bekleyen tuzak zorluklar karşısında kendinizi yetersiz hissettiğinizde vazgeçme eğiliminizdir.

2021 ikinci dönemde sosyal yaşamınız:
2021 yılı sonunda ay düğümlerinin burç değiştirmesi ve tutulmaların Boğa-akrep aksına geçişiyle sosyal çevrenize yeni bir düzen gelecek. Hayatınızdan çıkması gereken arkadaşlıklarınız olacaktır. Fakat hayatınıza dönüşmenize-yenilenmenize vesile olacak yeni dostluklar da girecektir.

2021 ikinci dönemde Evlilik-ilişki aile yaşamınız:
İlişkinizde bir süredir bir çalkantı hali hakimdi. Deyim yerindeyse partneriniz hayatınızda bir var bir yok durumunda seyir etti. Belki de ona güveniniz oldukça sarsılmış bir noktada. 2021 ikinci yarıda tutulmalar ve ay düğümlerinin değişimi ile ilişkideki kendinizin değerini fark edecek ya da size daha fazla değer verilmesini sağlayacaksınız. 2021-2022 de sağlam giden evliliklerde bir sıkıntı olmayacağı gibi eşlerin birbirine bağlılığının artacağını belirtmek isteriz. Bekar Oğlak burçlarının ise ilişkilerde epey değişken bir dönemden sonra kiminiz için kalıcı bir ilişkiye adım atacağınız bir dönem başlamaktadır. 2021 yılını huzur keyif ve sağlıkla tamamlamanızı dileriz. Sevgilerimizle.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.