2021 Kova

2021 yılı ikinci yarısını burcunuza göre değerlendiriyoruz

Kova
Sevgili Kovalar, yılı yarıladık. 2021 yılının geri kalanına dair burcunuza yönelik bir genel değerlendirme yapalım ve bu çalışmamızla sorularınıza kısmen de olsa cevap bulabilelim istedik.
2021 ikinci dönemde psikolojiniz
Sevgili Kova burçları, koşullarınızın belirgin, net ve sürekli olduğu düzenleri tercih edersiniz. Gelecek odaklı olmanıza rağmen garantici bir yapınız vardır. Bu anlamda değişime hem meyilli hem de dirençli olmaya eğilimsinizdir. 2021 yılı sürecinde, Uranüs’ün Boğa burcu transiti derinlerinizi köklerinizi sarsarak sizi uyandırmaya başladı. Yaşadığınız duygusal sarsıntılar Boğa burcunda transit eden Uranüs’ten kaynaklıdır. Yılın ilk yarısında duygusal gel gitlerinizi büyük ihtimalle aidiyet, kimlik, benlik, aile ve kökleriniz alanlarında yaşadınız. Muhtemelen süreciniz hala da devam etmekte. 2021 yılı; zaman zaman güvendiğiniz dağlara kar yağdırmış ve hiçbir şeyi istediğiniz biçimde sabit tutamayacağınızı deneyimletiyor olabilir. Süreç Kova burçlarına, yaratılmış her şeyin kendine özgü bir değeri ve varoluş vazifesi olduğunu bu nedenle de evrensel sistem karşısında ve sistemin içinde her varlık ve her insanın eşit ve bir olduğunu içselleştirmeye çalışmaktadır. Yani hepimiz ne bir fazla ne bir eksik olarak kozmik annenin kıymetli çocuklarıyız. 2021-2022 yılı sizlere bu birlik ve aynılık prensibini benimsetecek deneyimlerle sürecektir.

2021 ikinci dönemde para- iş – kariyer yaşamınız:
2021 yılı ve ikinci yarısı sizlere iş-kariyer hayatında bol ortaklı, ekipli bir süreç yaşatıyor ve buna devam edecek. Birlikte çalışacağınız kişiler sizleri öylesine canlandıracak ve motive edecek ki, Kasım ayından itibaren tutulmalar ve ay düğümlerinin burç değiştirmesiyle üzerinizdeki ölü toprağını atacak, oldukça hareketleneceksiniz. Sonrasındaki iş koşullarınız değişim-dönüşümünüze büyük katkıda bulunmaya başlayacaktır. Yaz aylarında kankalarınız, dostlarınız sizin heyecanla ayağa kalkmanızı sağlayacak ve üretkenliğinizi yükseltmenize destek olacaklardır. 4 Aralıkta yaşanacak güneş tutulması gelecek hedeflerinize yenilik getirecek niteliktedir. 4 Aralık tutulmasıyla umut ve projelerinizin güçlü etkiler alacağını belirtmek isteriz. Ocak ayında ay düğümlerinin Boğa-Akrep aksına geçişiyle kazancınız, gelir kaynaklarınız değişecek ve çeşitlenecektir. 21 Aralıkta Venüs’ün Oğlak burcundaki retrosuyla işinize dair sorumluluklarınızda artış ve sistemsel yenilikler gerçekleştirmeniz söz konusu olacaktır.

2021 ikinci dönemde sosyal yaşamınız:
Ekim ayında Merkür’ün Terazi burcuna geçişi ve orada yapacağı Retro yakın çevre ilişkilerinizde özellikle kardeşlerinizle ilişkinizde size ben de varım dedirtecek enerjiler taşımakta. Retro, yakın akraba ilişkileriniz ve iletişim şeklinizde bir takım ayarlamalar gerektirecek bir süreç olacaktır. Genel olarak 2021 boyunca eski dostluklarınızın arasında enerjisi tükenmiş olanlar ile vedalaşmalar yaşamış olabilirsiniz. Ancak 4 Aralıkta yaşanacak güneş tutulmasıyla hayatınıza işinizden dolayı yeni arkadaşlıklar girebilir.

2021 ikinci dönemde Evlilik-ilişki aile yaşamınız:
Kimi Kova burçlarının yılın ilk yarısında güzel bir ilişki yaşadınız. Ancak bir deneme yanılma süreciyle güzel olduğunu düşündüğünüz bu ilişkiniz bir anda bitivermiş olabilir. Özellikle Haziran ayında yaşanmış bitişler olduğundan söz edebiliriz. Yılın ikinci yarısında ilişkisi devam eden Kova burçları için eğlenceli, motivasyonu yüksek zamanlardan söz edebiliriz. Özellikle Ağustos ayı civarında ilişkinizin ne kadar özel olduğunu, partnerinize rastlamış olmakla ne kadar da şanslı olduğunuzu düşüneceğiniz süreçler yaşayacaksınız. Kasım ayından itibaren Boğa-Akrep aksı tutulmaları evliyseniz eşinizden dolayı taşınma, yer değişikliği getirebilir. Kiminize de evlilik, yuva kurmak ihtimali yaratabilir. 2022 yılı boyunca tutulmalar iş-aile aksından yaşamınızı etkiliyor olacaktır. 2021 yılını huzur keyif ve sağlıkla tamamlamanızı dileriz. Sevgilerimizle.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.