2021 Koç

2021 yılı ikinci yarısını burcunuza göre değerlendiriyoruz

Koç
Sevgili Koçlar yılı yarıladık. 2021 yılının geri kalanına dair burcunuza yönelik bir genel değerlendirme yapalım ve bu çalışmamızla sorularınıza kısmen de olsa cevap bulabilelim istedik.
2021 ikinci dönemde psikolojiniz
Sevgili Koç burcu arkadaşlarımız, Temmuz ayı itibariyle o çok tanıdık coşkulu ruh halinize tekrar kavuşacağınızı ön görmekteyiz. Harekete, başlangıçlara, neşeye belki de yeni bir ilişkiye daha da hazırsınız. Bir anlamda üzerinizdeki pası atıyor ve haydi başlayalım noktasındasınız tekrar ve yeniden. Bu tam bir Koç tavrıdır. Geçici pes edişleriniz olsa da başlatma ve girişim enerjiniz kendini ortaya koyacağı zamanı kollar hep. Yılın kalanında ara ara durmalarınız, yavaşlamalarınız olabilecektir ancak biliyoruz ki Koç telafisini her zaman oluşturur.

2021 ikinci dönemde para- iş – kariyer yaşamınız:
Sorumluluk almak konusunda oldukça gelişme gösterdiğinizi ve yılın kalan döneminde motivasyonunuzun daha yüksek olacağını, sorumluluklarınıza sahip çıkacağınızı varsa borçlarınıza bir düzenleme getirmeye çalışacağınızı söyleyebiliriz. Haritanız bize başlatma enerjinizin oldukça yüksek seyredeceğini ancak başlattığınızı sürdürmeye dair yeterli gelişimi henüz tamamlamamış olduğunuzu belirtmekte. Ancak iş ve para kazanmak konularında yeterli olmak için süreklilik sağlamayı öğrenmek çabanızın devam edeceğini de belirtmek isteriz. Özellikle 17 Ağustos tarihinden itibaren iş-ortaklık-anlaşmalar alanında denge oluşturmak, orta yolu bulmak konularında gayretleriniz olacağını söyleyebiliriz. 30 Ağustos tarihinden sonra iş yaşamınızda aşamalı gelişmeler yaşamanız kuvvetle muhtemeldir. Ağustos ayı itibariyle kontrollü, planlı davranmanız önemli olacaktır. Bu tarihten sonraki eylemlerinizin; düzenlemek, projelendirmek, aklını kullanarak düşünerek değerlendirmek, mantıklı tutarlı yol izlemek şeklinde olması gerektiğini belirtmek isteriz.28 Eylül itibariyle Merkür Terazi burcunda yükseleninizin tam karşısında Retro’ya girecektir; 7. Evden alacağınız bu transitle sözleşme, anlaşmalar, ortaklıklar, imzalar alanında tekrarlarınız, kontrolleriniz söz konusu olabilir. Aralık ayında ise Venüs Oğlak Retro’sundan alacağınız kare açıyla iş yaşamınızda kariyer fırsatları elde edebilir, kimi Koçlar için taşınmak söz konusu olabilir. Kimileriniz içinse tayin nedeniyle yer değiştirme ihtimali var. Banka, borç- alacak düzenlemeleri adına da tekrar imkanlar yakalayacağınız bir Retro olabilir.

2021 ikinci dönemde sosyal yaşamınız:
Yılın ikinci döneminde aile ve yuva kurmak sizin için önemli başlıklardan olacaktır. Yeni bir ev almak, evinizi düzenlemek benzeri gelişmeleriniz olabilir. Evinizin yenilenmesi ya da mülk satın alma ihtimalinizden söz edebiliriz. Kimi Koçlar ev satın almak konusunda ailenizden destek göreceksiniz. Ekim ayı civarı Koçların eğitim amaçlı yurt dışına çıkışları söz konusu olacaktır. Ekim – Kasım ayları sosyal çevrenizde daha girişken insan ilişkilerinde daha yoğun olacağınız bir süreç çalışacaktır. Aralık ayında eski görüşmediğiniz arkadaşlarınızla uzun bir süreden sonra karşılaşmalar yaşayabilirsiniz.

2021 ikinci dönemde Evlilik-ilişki aile yaşamınız:
Evlilik ya da ilişkinizde Temmuz-Ağustos aylarında kişilik çatışmalarına, ego savaşlarına dikkat etmenizi zira böyle bir enerjinin aktif olacağını belirtelim. Bekar olan Koç burçları için 9 Ağustostan itibaren ve Eylül-Ekim ayları ilişki başlangıçları ihtimali barındırmakta.. Ekim ayından itibaren Merkür Terazi burcu Retro’su ilişki, evlilik yada yakın dostluklarınızda ben ve biz dengesini gözden geçirmenizi gerektirecek gelişmeleri önünüze getirebilir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.