2021 İkizler

2021 yılı ikinci yarısını burcunuza göre değerlendiriyoruz

İkizler
Sevgili İkizler, yılı yarıladık. 2021 yılının geri kalanına dair burcunuza yönelik bir genel değerlendirme yapalım ve bu çalışmamızla sorularınıza kısmen de olsa cevap bulabilelim istedik.
2021 ikinci dönemde psikolojiniz
2021 boyunca gelecek, kişilik, tavır, ruh haliniz ve kim olduğunuza dair oldukça sorgulama ve değişim yaşadınız. Bu durum ay düğümlerinin ikizler-yay aksında bulunması nedeniyle 2021 yılı sonuna kadar devam edecektir. İkizler burçları yeniliğe açık olduğunuz halde bu denli yoğun değişim yine de sizleri oldukça zorlamış görünüyor. İç huzursuzluğunuzun yıl sonuna kadar sürebileceğini, bir anlamda deprem sonrası artçılar gibi küçük sarsıntılar yaşayabileceğinizi ancak yapınızı gittikçe sağlamlaştıracağınızı, hayatınıza girmiş olan yenilikleri giderek bir düzene oturtacağınızı belirtmek isteriz. Yaşam hedeflerinize ulaşmak hırs ve çabanız bitmiş değil yola devam edecek ve hedeflediğiniz sonuçlara gayretle ulaşacağınızı söyleyebiliriz.

2021 ikinci dönemde para- iş – kariyer yaşamınız:
Özellikle yaz aylarında kariyer – iş yaşamınız gelişmelere değişimlere açık olacaktır. Yeni teklifler, yeni organizasyon ve iş birlikleri söz konusu. Belki bir yerin yöneticiliği ve öncü bir kariyerin teklifiyle dahi karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olmanız gereken husus ben nasılsa başarırım öz güveniyle rehavet içinde olmamanız ve iş konunuza yoğunlaşıp orada derinleşmenizdir. Konsantrasyon, dikkat ve süreklilik İkizler burcu için bu dönemin en hassas konularındandır. 2021 yılı son aylarında Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi ve Oğlaktaki retrosuyla para-iş konularında düzenlemeler yapacak belki borçlarınızın ödeme planını oluşturacaksınız. Geleceği temsil eden Kuzey ay düğümünün İkizlerde bulunması nedeniyle 2021 yılı boyunca gelecek 18-20 yılınızın şekillendiğini belirtmek isteriz. Dolayısıyla geleceğe yönelik bu dönemde İkizler burcunun tipik zaaflarından olan sabitlikten kaçınmak konusunda gelişme göstermenizde yarar olduğunu belirtelim. Dönem, iş- kariyer konularda sizden sorumluluk üstlenmenizi, elinizi taşın altına koymanızı, hata ve eksiklerinizi düzenlemenizi beklemekte. Bu taktirde başarı hayatınıza, geleceğinize kaçınılmaz olarak gelecektir.

2021 ikinci dönemde sosyal yaşamınız:
Yılın kalanında İkizler burçlarının özellikle farkındalık gelişiminize dair yeni çalışmalar içinde olacağını belirtelim. Yıl sonuna doğru eski arkadaşlıklarınıza geri dönüşler, bir takım hesaplaşmalar söz konusu. Aslında dostunuzla ilişkideki aksaklıkta sizin de kendi öz eleştirinizi yapacağınızı ve arkadaşlığınızdaki köprüleri tekrar inşa etmek gayretinde olabileceğinizi belirtelim. Yanı sıra sonbahar aylarında yakın arkadaşlıklarınızın kimisinde oldukça destekleşme ve yardımlaşma alışverişinde olacaksınız. Yakın kimi arkadaşlarınız ya da arkadaşınızla oldukça empatik bir iletişimde olacak ve arkadaşınızın incinmişliğinin şifalanmasına destekte bulunacaksınız.

2021 ikinci dönemde Evlilik-ilişki aile yaşamınız:
2021 yılının bugüne kadar ki zaman dilimi boyunca ilişki veya evliliğinizin oldukça inişli çıkışlı seyrettiğini zannediyoruz. İlişkinizde yaşadığınız bu gel-gitli durumun nedenlerini yıl sonuna doğru daha iyi anlıyor ve netleştiriyor olacaksınız. Özellikle 4 Aralık 2021 tarihinde Yay burcunun 12 derecesinde yaşanacak güneş tutulması İkizler burçları için önemli olacaktır. Tam karşı aksınızda gerçekleşecek bu tutulmayla ilişkinize dair düşünce kalıplarınız değişecek, belki önyargılarınızla yüzleşecek ve daha uyumlu daha hoş görülü esnek ve gerçekçi yaklaşımlar edineceksiniz. İlişkilere bakışınız daha samimi, daha vefalı ve daha sade olan kişiyle yola devam etmek ya da birlikteliğinize bu niteliklerle kazandırmak yönünde olacaktır. Var olan ilişkinizi sağlamlaştıracak olmanız kuvvetle muhtemeldir. Elbette yolunda gitmeyen ilişkinizi geleceğe taşımayacak ve sonlandıracaksınız. Kiminiz için ise yeni birliktelik veya evlilik söz konusu olacak. Zira tekrar hatırlatmak isteriz ki; geleceği temsilcisi kuzey ay düğümü hayatınızın bu dönemindeki son yeniliklerini gerçekleştirmek üzere hamlelerini tamamlayıp kuzey ay düğümü meşalesini 19 Ocakta Boğa burcuna teslim edecektir. Ay düğümleri İkizler-Yay dan çıkıp Boğa-Akrep aksına geçtiğinde ise İkizler burçları 2021 yılı boyunca kazandığınız yenilikleri ölçüp biçip sizin için yararlı ve uygun olanları sabitleme dönemine geçeceksiniz. 2021 yılını huzur keyif ve sağlıkla tamamlamanızı dileriz. Sevgilerimizle.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.