2021 Boğa

2021 yılı ikinci yarısını burcunuza göre değerlendiriyoruz

Boğa
Sevgili Boğalar, yılı yarıladık. 2021 yılının geri kalanına dair burcunuza yönelik bir genel değerlendirme yapalım ve bu çalışmamızla sorularınıza kısmen de olsa cevap bulabilelim istedik.
2021 ikinci dönemde psikolojiniz
Sevgili Boğa arkadaşlarımız elbette Uranüs Boğa’da sizi oldukça etkileyen bir yerleşimde. Uzun bir süredir gezegen derecelerinize bağlı olarak yaşam enerjiniz, motivasyonunuz, duygularınız heyecanlarınız oldukça dalgalı ve hareketli seyretmekte 2021 yılının devamında da çabuk sıkılmalar, çabuk öfkelenmeler, ani yer değiştirme ihtiyacı, ani vaz geçişler yaşamaya devam edeceğinizi belirtmek isteriz. Psikolojik olarak da ev aile yuva memleket konularında artmış hassasiyetiniz sürebilir. Duygusal anlamda belki taşınmak, belki evinizde değişimler yapmak İhtiyacı duyabileceğinizi belirtmek isteriz. Kendinizi ortaya koymak, hayatla baş etmek, kaybettiklerinizi tekrar kazanmak ya da kazandıklarınızı elinizde tutmak hassasiyet ve ihtiyacınız Ağustos ayı sonuna kadar belirgin olarak devam edecek. Sonrasında ise ihtiyacınız olan düzeni kurmak yönünde eylemde olacaksınız. Eylül ayından itibaren hem duygusal yaşamınız hem de gündelik hayatınız çok daha planlı programlı yürümeye başlayacaktır. Bunların hepsini siz başaracaksınız Sevgili Boğalar. Ez cümle Eylül ayından itibaren haritanızda Boğa Burcunda yerleşmiş gezegenlerinizin derecesine göre Uranüs’ün yarattığı değişimlerin hayatınızdaki olumlu sonuçlarını deneyimlemeye başlayacaksınız.

2021 ikinci dönemde para- iş – kariyer yaşamınız:
Yılın geri kalanında iş alanınızda Uranüs’ün yaratabileceği değişimler karşısında dengeli kalmayı, soğuk kanlı olmayı, zamanı doğru kullanmayı pratik etmeniz yararlı olacaktır. Uranüs size yeni iş bağlantıları getirmeye, yeni ve sürpriz kariyer imkanları sunmaya devam edecektir. Ya da kendini daha önce göstermiş olan iş-kariyer yenilikleriniz özellikle Kasım ayından sonra hayatınıza hızla ve detaylıca katılmaya başlayacaklardır. Uranüs’le gelen her değişim ani ve büyüktür. Gelen fırsatların kalıcılığını sağlamak için gayrette bulunmalı, gelen yenilik fırsatlarına açık olmalısınız. Özellikle belirtmek İsteriz ki iş-kariyer alanındaki yenilikler hayatınıza değişimler vasıtasıyla gelecektir. Gelen değişimlere güven duyun. Rastlantılardan kuşku duymamaya çalışın. Ve uyum esnekliği içinde olun. Eylül sonu Ekim başında Merkür Terazi Retro’sundan alacağınız açıyla ticaret ve para konularında görece daha tedbirli olun ve gerekmedikçe kredi almayın, borçlanmayın demek isteriz. Aralık ayından itibaren Venüs’ün Oğlak burcuna geçişi ve retrosuyla beraber para ve ticari konularında biraz küçülmeniz gerekebilir. Ancak bu durumu fırsata çevirmeniz de mümkün olacaktır. Yanı sıra ev satın almaktan dolayı taşınmanız da ihtimaller arasında.

2021 ikinci dönemde sosyal yaşamınız:
Varsa ertelediğiniz eğitime, okula geri dönüş yapabilir kiminiz ise mezuniyet yaşayacak olabilirsiniz. Boğalar yılın kalanında hobi ve yeteneklerinizden üstelik teknolojiyi de kullanarak para kazanma imkanı yaratabilirsiniz. 2021 yılının kalanında yakın dostluk ve arkadaşlıklarınızda değişim yaşayacak olmanız muhtemel. Kimi arkadaşlık ilişkilerini geride bırakmanız söz konusu olabilir. Yeni çevreler ve arkadaşlıklar kuracak olacağınızı da belirtmeliyiz.

2021 ikinci dönemde Evlilik-ilişki aile yaşamınız:
Boğa burçları için ilişkiler anlamında önemli zamanlara giriş yapılmakta. Öncelikle ay düğümleri Ocak ayında Boğa-Akrep aksına geçiş yapacaklar ve tutulmalar yükselen boğaların ilişkiler, ortaklık, evlilik alanında gerçekleşecektir. Elbette tutulmaları evlilik, birliktelik alanında yaşayacak olmanız ilişkinize önemli yansımalarda bulunacaktır. Boğa burçlarının birlik bilinci bozulmuş, temeli sarsılmış ancak hala devam eden evlilik ve birliktelikleri yeni düzenlemelere ihtiyaç duyacaklar. Özellikle yıl sonundan itibaren yaşayacağınız transitler ve tutulmalarla İlişkiler alanında dönüm noktalarınız oluşabilir. Farkında olarak seçimlerinizi yapıcılıktan ve birlikten yana kullanmanız yararlı olacaktır. ilişkinize dair tüm kararlarınızı biz bilinci ile almaya çalışınız. Mümkünse ego tuzağından uzak ilişkinize güven duygusuyla yaklaşınız demek isteriz. Zira gerekli düzeltmeleri yapabildiğiniz taktirde ilişkiniz huzur güven ve sağlamlıkla yoluna devam edecektir. 2021 yılını huzur keyif ve sağlıkla tamamlamanızı dileriz. Sevgilerimizle.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.