2021 Başak

2021 yılı ikinci yarısını burcunuza göre değerlendiriyoruz

Başak
Sevgili Başaklar, yılı yarıladık. 2021 yılının geri kalanına dair burcunuza yönelik bir genel değerlendirme yapalım ve bu çalışmamızla sorularınıza kısmen de olsa cevap bulabilelim istedik.
2021 ikinci dönemde psikolojiniz
Sevgili Başaklar, yılın ilk yarısında Merkür’ün iki Retro’su iş yaşamınızda, gündelik hayatınızın akışında sizi biraz yormuş olmalı. 2021 Ocak ayından itibaren hayatınıza pek çok yenilik tekrar tekrar girmeye çalıştı. Başaklar değişken bir burç olduğunuz halde yeniliğe uyum sağlamanın sizin için olmazsa olmaz aşamaları vardır. Dolayısıyla Ocak ayından itibaren aldığınız etkilerle prestij-kariyer-iş yaşamı-gündelik rutininizde oldukça yorucu gelişmeler yaşamış olabilirsiniz. Ancak yavaş yavaş hayatınızda bir sistemi oturtmaya başladığınızı ve psikolojik olarak giderek rahatlayacağınızı belirtmek isteriz.

2021 ikinci dönemde para- iş – kariyer yaşamınız:
Merkür’ün Ekim ayı başında Terazi burcunda yapacağı Retro, Başak burçları için maddi konularda oldukça önemli olacaktır. Kazancınız, maddi kaynaklarınız, maaşınız, mal-mülkünüze dair size önemli etkiler verecek bir Retro olacak. Aynı zamanda ortak borç ve kazançlar, miras konularına dair de gelişmeler yaşayabilirsiniz. 28 Eylül-17 Ekim arasındaki tarihlerde daha farkındalıklı olabilirseniz ne iyi edersiniz demek isteriz Sevgili Başak burçları.

2021 ikinci dönemde sosyal yaşamınız:
Sevgili Başaklar 2021 yılı ikinci yarısında insanlara bir türlü güvenememek ya da çabuk ve yeteri kadar güvenememek haliniz devam edecek gibi durmakta. Kuşkuculuğa meyilli bir ruh halinde olabileceğinizi belirtelim. Özellikle iş yaptığınız yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilerde güven duymak konusu gündeminizi meşgul edecek olabilir. Özellikle 2021 Kasım ayında yakın çevrenizde birtakım ayıklamalar, hayatınızdan arkadaş çıkarmalar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde tercihan bir daralmaya ya da sadeleşmeye gidebileceğinizi ve yola aileniz gibi hissettiğiniz arkadaşlarla devam etmeyi tercih edeceğinizi belirtelim. 2021 yılını huzur keyif ve sağlıkla tamamlamanızı dileriz. Sevgilerimizle.

2021 ikinci dönemde Evlilik-ilişki aile yaşamınız:
Jüpiter yılın sonuna doğru ilişkiler evinizden transit edecektir. Bu oldukça önemli bir geçiş ve etkidir. Jüpiter Balık transiti sağlam olan ilişkinizi evliliğe taşımanıza destek verebilir. Problem yaşayan evlilik ya da ilişkilerde ise aynı Jüpiter, sorunları daha da büyütebilir. Bu anlamda Jüpiter’in olanı büyütme etkisine karşın farkındalıkla tavır alıyor olmanız gerekli ve önemlidir. Jüpiter’in değdiği noktaya sağlam ve akılcı bir bakış atmalısınız. Zira Jüpiter’in enerjisini doğru kullanabildiğiniz taktirde evlilik ya da ilişkinizde anlayışı, birlik ve hassasiyeti geliştirmeniz imkanı olacaktır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.