2021 Balık

2021 yılı ikinci yarısını burcunuza göre değerlendiriyoruz

Balık
Sevgili Balık , yılı yarıladık. 2021 yılının geri kalanına dair burcunuza yönelik bir genel değerlendirme yapalım ve bu çalışmamızla sorularınıza kısmen de olsa cevap bulabilelim istedik.
2021 ikinci dönemde psikolojiniz
Sevgili Balıklar, Kuzey ay düğümü ikizlerden aldığınız açı ile 2021 yılınız yılın başından beri oldukça değişkenlik göstermiş olabilir. KAD İkizlerden aldığınız bu açı nedeniyle duygularınız değişken enerjilerden gelen etkiler nedeniyle gel gitli geliştiğinden stabil olmayan bir zemin üzerinde yürüdüğünüzü söyleyebiliriz. 2021 yılı ilk döneminde Sürekli değişen koşullarınız size hayatım nereye doğru gidiyor kaygısını duyurmuş bazen de gerçekten yön kaybı yaşamış olabilirsiniz. Özellikle İkizler burcundan aldığınız tutulmalar ve Merkür’ün İkizlerdeki Retro hareketi ile sürekli yeni bir duyguya yönelmek durumunda kaldınız. Zaman zaman ise yaşadığınız alanı sürekli değiştirmek isteği içinde oldunuz. Düşünsenize aslında çok hareketli olan bu psikoloji ne kadar yorucu idi. Ancak her ne yaşarsanız yaşayın Balık burcu özelliği olarak hep bir iç sese sahipsiniz. Bu dönem ve yılın kalanında bu iç sese çokça kulak verecek ve onu duymaya çalışacaksınız. Ve bu süreç Ocak 2022 ye kadar devam edecek

2021 ikinci dönemde para- iş – kariyer yaşamınız:
Sevgili Balıklar para ile ilişkinizde aniden dürtüsel hesapta olmayan harcamalara yöneliyor olmanız bir anlamda bütçe dengenizi bozuyor. Yaptığınız harcamaların dürtüsel oluşu yani aklınıza geldiği anda ve gerçek ihtiyaca dayalı harcamalar olmayışı parayı doğru kullanamamakla ilgili Sonuçlarlar yaşamanıza neden oluyor. Belki de üzerinizdeki hakim duygu bugün var yarın yok düşüncesidir. Ancak bu durum sizden bir gözden geçirme ve düzenleme beklemektedir. Temmuz ayı itibarı ile Chironun Koçta Retro hareketi ile para kazanma şekilleriniz değişebilecek ya da yeni bir düzene girecektir. Ekim ayında Merkür Terazi Retro’suyla ortak gelirler miras, eşin ve ailenin parası konularında belirgin bir takım olaylar yaşayabilirsiniz. Öte yandan Aralık ayında yaşayacağımız Venüs Oğlak Retro’su iş kaynaklı alacaklarınızı tahsil etmek için fırsat oluşturacaktır.

2021 ikinci dönemde sosyal yaşamınız:
Evli olan ya da partner ilişkisi olan Balık burçları, Eylül - Ekim ayları itibari İle eşiniz ya da partnerinizle birbirinizi anlamak konusunda var olan sorunlarınızı gidermek çabasında olacak ve birlikteliğinize emek vereceksiniz. İlişkinize yeni bir soluk ve farklı bir bakış açısı getirmeniz mümkündür. İlişkilerde bir şifalanma zamanı yaşayacağınızı belirtmek isteriz. Bekar olan balıklar uzun süredir sağlam kalıcı bir ilişki içinde olmak ihtiyacı içinde olduğunuzu görebiliyoruz. Yılın ikinci döneminden itibaren ilişkilerde bir canlanma ve hayatınıza birisinin girme ihtimali oluşabilir. Yanı sıra Venüs’ün Oğlak Retro’su sayesinde eski ilişkiler karşınıza tekrar çıkabilir ve sizin burada bir seçim yapma ihtimaliniz söz konusu olabilir. Aralık ayında Jüpiter’in Balık transiti sayesinde umut, mutluluk sizi bekliyor olacak ama rehavete düşmemeye dikkat diyoruz!

2021 ikinci dönemde Evlilik-ilişki aile yaşamınız:
Sevgili Balıklar, Aralık ayı itibari ile Venüs Oğlak retrosuyla arkadaşlıklarda bir daralma, eski ve enerjisi bitmiş arkadaşlıklarınızda değişim yaşanabilir. Küslükleriniz veya görüşmediğiniz arkadaşlıklarınız varsa onların da bu süreçte ya tam anlamıyla bitişi veya aranızda tekrar bir düzen oluşturulması söz konusu olacaktır. 2021 yılını huzur keyif ve sağlıkla tamamlamanızı dileriz. Sevgilerimizle.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.