2021 Aslan

2021 yılı ikinci yarısını burcunuza göre değerlendiriyoruz

Aslan
Sevgili Aslanlar, yılı yarıladık. 2021 yılının geri kalanına dair burcunuza yönelik bir genel değerlendirme yapalım ve bu çalışmamızla sorularınıza kısmen de olsa cevap bulabilelim istedik.
2021 ikinci dönemde psikolojiniz
2021 yılında başarı ve kariyer konularında zorlanmalarınız oldu. Ancak Kimilerinizin altın tepside sunulmadığı halde kazanabildiğiniz başarılarınız da oldu. Kimileriniz ise hedeflediği başarılara ulaşmakta gecikmiş olabilir. Bu durumda 2021 yılının kalanında özellikle 19 Kasım tutulmasıyla hedeflerinize ulaşmanız mümkün olmaya başlayacaktır. Hırslı bir yıl yaşamaktasınız ama yine de hayatınızı yeteri kadar kontrol edemediğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Ancak bu durum değişecek ve siz yıl sonuna doğru yaşamınızın dizginlerini elinize daha fazla alabilir olacaksınız. Yılın son aylarında alacağınız etkilerle motivasyonunuz canlanacaktır. Kazanacağınız farkındalıkla ruhunuz çok daha özgürleşecek, zihniniz sizi tutsak eden düşüncelerden kurtulma fırsatı bulacaktır.

2021 ikinci dönemde para- iş – kariyer yaşamınız:
Sevgili Aslanlar başkalarına kolaylıkla canlılık veriyor, başarılarına destek oluyorsunuz. Ancak kendinizle kurduğunuz ilişkide yapamayacağınız endişesi, yavaşlık ve biraz da dramatik halleri yoğun yaşıyorsunuz. Yani faydanız aslında hep başkalarına. 2021 yılının kalanında kendinize de yararlı olmayı başaracağınızı belirtmek isteriz. 19 Kasım Boğa burcu tutulması para ve statü konularında artış yönünde değişimler getirecektir. 2021 yılı kariyerinizi sağlamlaştırma fırsatlarıyla dolu geçecek diyebiliriz.

2021 ikinci dönemde sosyal yaşamınız:
2021 yılına girdiğinizden beri hayatlarınıza belirgin şekilde yeni insanların girdiğini söyleyebiliriz. Bu yeni insanlar tam da çok yalnızlık yaşadığınızı düşündüğünüz yaşam alanlarınızda size yoldaşlık etmiş ve hala da ediyor olabilirler. Ancak bu arkadaşlıklarınızda Eylül sonu – Ekim başı civarında sorunlar oluşabilir ya da oluşmuş sorunların telafisi yaşanabilir.

2021 ikinci dönemde Evlilik-ilişki aile yaşamınız:
Sevgili Aslanlar evlilik ya da ilişkinizde yapılanma, sağlamlaştırma yılından geçtiğinizi, belki de sorumluluklarınızı fark etme ve yüklenme süreci yaşadığınızı söyleyebiliriz. İlişkinizde belki de fazla gururlu davrandınız ya da yöneten taraf olmaya meyletmiştiniz buralarda bir dönüşüm içinde olacağınızı belirtmek isteriz. Satürn Kovadan alacağınız etkilerle eş veya partnerinizle ilişkinizde ortak paydada buluşmayı sağlayabileceğinizi belirtelim. İlişkisi olmayan Aslan burçlarının istisnai durumlar hariç eski ilişkilere dönüşten ziyade yeni ilişki başlangıçları söz konusu olacaktır. 2021 yılını huzur keyif ve sağlıkla tamamlamanızı dileriz. Sevgilerimizle.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.