2021 Akrep

2021 yılı ikinci yarısını burcunuza göre değerlendiriyoruz

Akrep
Sevgili Akrepler, yılı yarıladık. 2021 yılının geri kalanına dair burcunuza yönelik bir genel değerlendirme yapalım ve bu çalışmamızla sorularınıza kısmen de olsa cevap bulabilelim istedik.
2021 ikinci dönemde psikolojiniz
Sevgili Akrepler, yaşadığımız zamanı tarif edebilmek için günümüzün değişime ayak uydurma dönemi olduğunu tekrar belirtmeliyiz. Akrepler dışarıdan bakıldığında yeniliklere açık, modern kişi izlenimi verseler de kabuğunuz oldukça kalın ve soğuktur. Dış dünyaya hep bir mesafe, kontrol ve kuşkuyla bakarsınız. 2021 yılı sizi bu kontrolü bırakmaya davet etmektedir. 2021 yılı boyunca Satürn Kova sizi iç dünyanızın gerçekleriyle, kaybetme korkularınızla, kontrolcü olmanızla bol bol yüzleştirdi ve yüzleştirmeye de devam edecek. Satürn Kova sizden bilinç altı kodlarınızı tanımanızı ve aralarından size güçlük yaşatan ve karanlık oluşturanları arındırmanızı istemektedir. 2021 Mayıs ayından itibaren Akrep burçları yeteneklerinizin çeşitliliği, becerikliliğiniz ve yapabilme potansiyelinizle tanıştınız ve bu anlamda kendinizi çoğalttınız. Aslında var olan geniş potansiyeliniz kendini 2019 Ocak ayından itibaren göstermeye başlamıştı. Ve yeteneklerinizi keşfiniz giderek derinleşti diyebiliriz. 2021 yılının kalanında giderek korkularınızın birer yanılsamadan ibaret olduğunu, belki de bir çoğunun aile köklerinizden geldiğini iyice içselleştirecek ve bu kaygılı ruh halinizden uzaklaşmak için gayretiniz artacaktır. Sevgili Akrepler, kaybetmeye en dayanamayan burçlardan birisiniz. 2021 yılı kayıplarınız karşısında ruhunuza, bedeninize acı çektirmemeniz gerekliliğini öğretmek istemektedir size. Başkalarına duyabildiğiniz şefkati kendinize de duymanız ve işler yeteri kadar yolunda gitmediğinde kendinize hoyrat davranmamayı öğrenmeniz gerekmektedir. Çünkü bazen işler aslında yolundadır ancak Akrebin hırs yaptığı ya da arzuladığı kadar değildir. İşte tam o noktada yetinmeyi öğreneceğiniz deneyimler yaşadığınız bir yıldır 2021. Gayretleriniz karşında ödüllerinizin sistem tarafından en doğru zamanda verileceğinden hiç şüpheniz olmasın.

2021 ikinci dönemde para- iş – kariyer yaşamınız:
2021 yılının kalanında ailenize daha yakın olacağınızı yanı sıra da kariyer hedefleri yolunda oldukça üretken ve çalışkan olacağınızı belirtmek isteriz. 19 Kasım tarihinde tam karşı aksınızda Boğa burcunda bir tutulma gerçekleşecek. Bu tutulma sizlere kazandığınız para, maddi – manevi değerler, hayata tutunabilme gücünüze dair gelişmeler yaşatacak ve bu başlıklar konusunda değişimden korktuğunuz alanlarda değişimler, yenilikler kapınızı çalacaktır. Bu tutulma döneminde parasal kaynaklarınızda bir daralma varsa tutulma yeni kaynaklar yaratmanızı isteyecek ve o noktaya mutlaka bir yenilenme getirecektir. 2021 ve devamındaki yıllar Akreplerin oldukça fazla çalışacağı üretken bir dönem olacaktır.

2021 ikinci dönemde sosyal yaşamınız:
2018 yılından beri sosyal yaşamınızda ve dostluk-arkadaşlıklarınızda kayıplar yaşadığınızı, hayatınızdan çıkan ilişkiler olduğunu söyleyebiliriz. Şimdi 2021 yılının kalanında belki aynı arkadaş ilişkileriniz geri dönmese de yeni dostluklar kurmanız söz konusu. Kiminiz için ise eski kırgınlıkların giderilmesi, eski arkadaşlar arasında bir hesaplaşma elbette söz konusu olacaktır.

2021 ikinci dönemde Evlilik-ilişki aile yaşamınız:
2021 yılının kalanında ailenizle daha da yakınlaşacak hatta onlarla ilişkinizde kuracağınız yeni sistemler, yeni yaklaşımlar ile siz de kendinizi çok daha iyi ve şifalanmış hissetmeye başlayacaksınız. 2021 ve 2022 ve 2023 Akreplerden aile yaşamlarını düzenlenmesini beklemektedir. Bir süredir ilişkilerinizde hakim olan belirsizlik hali yıl sonundan itibaren rahatlayacak, evlilik ya da ilişkinize düşmüş sis perdesi dağılabilecektir. 19 Kasım tarihinde tam karşı aksınızda Boğa burcunda bir tutulma gerçekleşecek. Bu tutulmada partneriniz sizdeki, kendi değerini sorgulayacak, size ‘’sen beni seviyor musun’’ sorusunu soracak, sizden somut ve gerçek bir cevap bekleyecektir. Zira tutulmalar bizleri gerçeklerle yüzleştirme görevi taşırlar. Ve partner ya da eşiniz yaşanmışlıklarınızla biriktirdiği güvensizliklerini bu tutulmayla tartışmaya açacaktır. Evlilik ya da ilişkinizde paraya dair konuların, gelişmelerin yaşanacağı ve 2023 yılı sonuna kadar ilişkinizde para konulu düzenlemelerin şart olacağını belirtmek isteriz. Ay düğümlerinin boğa-akrep aksına geçişi ilişkisi olamayan Akrep burçlarına ilişki-evlilik getirme potansiyeli taşımaktadır. Hatta 2022 yılıyla beraber başlayacak ilişkilerin sabit nitelikte kalıcı etkiler taşıyacağınız da belirtmek isteriz. 2021 yılını huzur keyif ve sağlıkla tamamlamanızı dileriz. Sevgilerimizle.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.